Skjerjehamn
 
overnatting      lokal mat      konferanse      aktivitetar      kunst & design      kalender      bryllup      lakseeventyr       historie      kontakt oss!
 
TRANSPORT
 
 
SJØVEIEN
Norled sine ekspressbåter Bergen – Nordfjord og Bergen – Sogn går forbi to ganger for dagen.  Fra 1. mai til 30. september kan du kjøpe deg en billett til Skjerjehamn kai enten morgen eller kveld. Båten har 4 anløp daglig, da vi har halvdagsturer for turister hit. Så alle de som ønsker seg en tur til Skjerjehamn kan i denne perioden benytte anledningen til å gå på båten og bli kjørt rett hit. Ikke noe krav om grupper over 8 personar. Ellers i året er det fremdeles regelen om 8 personar eller mer for at de skal stoppe, men vi jobber med saken. Målet er at alle som vil til Skjerjehamn lett kan komme seg hit sjøveien, som tross alt er ei eventyrreise bare den! Fra Bergen til Skjerjehamn tar det ca. 1,5 time med båt. 

Du kan booke billett på nett, eller ta kontakt med NORLED.
 
FRA BERGEN TIL SKJERJEHAMN MED BIL
Det tar 2 timer å kjøre fra Bergen til Skjerjehamn med bil. Kjør mot Knarvik og ta av til Mongstad på riksveg 57. På Mongstad (Leirvåg) går det ferge kvart over hver hele time. Ferga tar ca. 20 minutter. Følg så skiltinga til Byrknes og ta av før Mjåsundbrua til Skjerjehamn.
 

FRÅ SUNNFJORD TIL SKJERJEHAMN MED BIL
Etter ferga Lavik – Oppedal tar du av veien ved Kringla. Kjør deretter først mot Duesund og så mot Rutledal. Ta av til Sløvåg.
Følg så skiltingen til Byrknes og ta av før Mjåsundbrua til Skjerjehamn. Lykke til og kjør forsiktig!

KONGELIG TRANSPORT PÅ BESTILLING
Vi har vår egen skyssbåt MAUD til disposisjon. På bestilling kan vi hente og bringe våre gjester både fjernt og nært. Båten har plass til 11 passasjerer. Timepris kr. 2.500,- / ventepris kr. 500,- Perfekt for mindre grupper som vil gjøre reisen til en opplevelse og ønsker større fleksibilitet. MAUD er også ideell for sightseeing og transport til Gulatinget.

(MAUD)

   
NYTTIGE KONTAKTAR
www.norled.no
booking@norled.no
 
Minibuss mellom skjerjehamn og mjømna, tlf. 911 24 677  

Skjerjehamn:
Telefonnummer: +47 57 78 40 40
Mobilnummer: +47 95 42 20 33 / 90362347
E-post:
post@skjerjehamn.no
 
   
 

 

 
© Skjerjehamn AS
5977 Ånneland
+47 954 22 033 / 57 78 40 40
post@skjerjehamn.no
 
 
 
design www.vildebraanaas.com

Følg oss på Facebook! Her legger vi jevnlig ut bilder og oppdateringer på hva som skjer på Skjerjehamn. Det er svært viktig for oss å få tilbakemelding fra kundene, og på siden vår er vi mottakelig for både ris og ros! Vi har også en egen instagramprofil: @skjerjehamn. 

 

Facebook
 
Transport: Til Skjerjehamn fra Bergen på 1,5 time.
Transport
Webtech Softwares Designed & Developed by: www.webtechsoftwares.com