Skjerjehamn
 
overnatting      lokal mat      konferanse      aktivitetar      kunst & design      kalender      bryllup      lakseeventyr       historie      kontakt oss!
 
LOKAL MAT OG DRIKKE
 
 
RESTAURANT & BAR

På Skjerjehamn serverer vi mat basert på lokale råvarer, tilberedt av vårt gode kjøkken. Vi tilbyr to- til seks retter, varmbuffet og sjømatbuffet. Vår restaurant i pakkhuset har lunsjmeny og a la carte alle dager fra 1.mai-30.september.Frem til 1. mai har vi åpent i vår restaurant fredag, lørdag og søndag. Ellers på bestilling.  Kjøkkenets åpningstider er fra kl. 12.00- 22.00.  Ønsker dere å bestille til en gruppe, eller utenom åpningstid, så ta kontakt! Ring 954 22 033 / 903 62 347 eller mail post@skjerjehamn.no for reservasjon!

 

 

"Skjerjehamn var en opplevelse å komme til. Middagen på hotellet var verdt en Michelinstjerne. Noe av det beste jeg har smakt. God service i tillegg gjorde oppholdet perfekt! Jeg kommer tilbake!"
- Wenche Nordnes, 2013

 
 
 
 
 
 

Gulen I Verda

 

 

 

 

 

Sesongens lunsj og a la carte meny legges ut snart. Gjeldende meny finner du på vår fb.side.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 (foto: Mari Fjellkårstad og Vilde Braanaas)

 

 
© Skjerjehamn AS
5977 Ånneland
+47 954 22 033 / 57 78 40 40
post@skjerjehamn.no
 
 
 
design www.vildebraanaas.com

Følg oss på Facebook! Her legger vi jevnlig ut bilder og oppdateringer på hva som skjer på Skjerjehamn. Det er svært viktig for oss å få tilbakemelding fra kundene, og på siden vår er vi mottakelig for både ris og ros! Vi har også en egen instagramprofil: @skjerjehamn. 

 

Facebook
 
Transport: Til Skjerjehamn fra Bergen på 1,5 time.
Transport
Webtech Softwares Designed & Developed by: www.webtechsoftwares.com