Skjerjehamn
 
overnatting      lokal mat      konferanse      aktivitetar      kunst & design      kalender      bryllup      lakseeventyr       historie      kontakt oss!
 
KUNST & DESIGN
 
 
GALLERI

Vi har nå stående en salgsutstilling av Ari Behn og Unni Askeland. den er absolutt verdt å ta en titt! Galleriet er åpent fra kl. 09.00- 18.00 hver dag.

Mail oss med CV, eksempler på arbeid eller portfolio og eventuelt prosjektbeskrivelse dersom du er interessert i å stille ut!

SAMLING
Skjerjehamn har en betydelig mengde kunst. Mest kjent er Knut Steen sitt monument av Kong Olav V. Ellers har vi ei rekke mindre skulpturer og trykk: All kunst i restauranten i Sveitservillaen er av Steen, derav navnet Steen-kjelleren. Den italienske kunstneren Simona Bocchi utformet skulpturen We Are One (stort bilde øverst på siden) under skulptursymposium på Os i 2009. All kunst på Skjerjehamn er Ola Braanaas sin private samling.

 


 

 

 

 

(Ingrid Rundberg, november 2013)

 

(Andrew Amorim, mai 2013)


(Utsnitt fra illustrasjon rett på veggen i galleriet, av Tord Torpe, Derek Ercolano og Tim Ng Tvedt, som stilte ut i April 2013.)

 

 
© Skjerjehamn AS
5977 Ånneland
+47 954 22 033 / 57 78 40 40
post@skjerjehamn.no
 
 
 
design www.vildebraanaas.com

Følg oss på Facebook! Her legger vi jevnlig ut bilder og oppdateringer på hva som skjer på Skjerjehamn. Det er svært viktig for oss å få tilbakemelding fra kundene, og på siden vår er vi mottakelig for både ris og ros! Vi har også en egen instagramprofil: @skjerjehamn. 

 

Facebook
 
Transport: Til Skjerjehamn fra Bergen på 1,5 time.
Transport
Webtech Softwares Designed & Developed by: www.webtechsoftwares.com