Skjerjehamn
 
overnatting      lokal mat      konferanse      aktivitetar      kunst & design      kalender      bryllup      lakseeventyr       historie      kontakt oss!
 
KONFERANSE
 
 
FASILITETER
Møterom 20 personer, auditorium 30 personer, sal 100 personer.
Trådløst nett, prosjektor og flip-over i alle konferanselokaler.
 

Vi tilbyr overnatting i rom og leiligheter for opptil 70 personer. Dersom alle ønsker eget rom, er det mest komfortabelt med 20-25 personer. Vi tilbyr overnatting i eget rom så langt det lar seg gjøre.

 

Bare ta kontakt på mail eller telefon om du trenger ytterligere informasjon for å vurdere tilbudet, eller dersom du har andre ideer eller ønsker for hvordan vi kan gjøre dette til en flott opplevelse for dere!

 

 
BUSINESS & PLEASURE

Her kan du pleie forretningsforbindelser og påskjønne medarbeiderne dine. Den intime atmosfæren er ideell for teambuilding. Hva med en ekspedisjon til oppdrettsanlegg, etterfulgt av forfriskninger og en utsøkt middag med havutsikt? En middag kan dessuten bli en unik setting for kundemøter, eller for å imponere dine venner, enten du velger å overnatte eller reise hit på dagstur.

 

KONFERANSEPAKKER

Fra kr. 2.095,-
Vi setter sammen egne konferansepakker til bedrifter som ønsker å besøke oss. En typisk middag-til-lunsj-pakke inkluderer 3-retters middag, konferanserom med kaffe/te, overnatting med frokost og 2-retters lunsj og koster kr. 2.095,- per pers. Vi har også en konferansepakke vi kaller " Lunsj til lunsj", som går over 2 møtedager, som koster kr. 2490,- per.pers. Eventuelle aktiviteter kommer i tillegg.

 

 


"Det finst ingen betre plass for å tenkje utanfor boksen."

- André Kalstad, Innovasjon Norge

 

 
  

Eksakt antall ønskede rom må være bestilt minimum 6 veker i forkant, avbestilling av rom etter denne fristen fakturerast med 25 % av pris på ubenytta rom. For rom og arrangement som bestillast under 6 veker i forkant gjeld: • Avbestilling av rom under 2 veker før opphald fakturerast med 50 % av pris på ubenytta rom. • Bestilt bespisning kan seinast endrast 3 dagar før arrangement. • Ubenytta rom under opphald vil bli fakturert med 100% av pris, dette gjeld også for bestilt bespisning.

 

 

 
© Skjerjehamn AS
5977 Ånneland
+47 954 22 033 / 57 78 40 40
post@skjerjehamn.no
 
 
 
design www.vildebraanaas.com

Følg oss på Facebook! Her legger vi jevnlig ut bilder og oppdateringer på hva som skjer på Skjerjehamn. Det er svært viktig for oss å få tilbakemelding fra kundene, og på siden vår er vi mottakelig for både ris og ros! Vi har også en egen instagramprofil: @skjerjehamn. 

 

Facebook
 
Transport: Til Skjerjehamn fra Bergen på 1,5 time.
Transport
Webtech Softwares Designed & Developed by: www.webtechsoftwares.com