Skjerjehamn
 
overnatting      lokal mat      konferanse      aktivitetar      kunst & design      kalender      bryllup      lakseeventyr       historie      kontakt oss!
 
BRYLLUPSFEIRING
 
 
UNIK OG PERSONLIG FEIRING
Vi ønsker å gi deg ideelle rammer for den spesielle dagen. Skjerjehamn er en nydelig setting for bryllup, til alle årstider. For å få plass hos oss i vår- og sommersesongen anbefaler vi dere å være tidlig ute med booking.

 

Ønsker dere å feire bryllup i nydelige omgivelser? Her på Skjerjehamn har vi de perfekte rammer for en uforglemmelig dag. Nøl ikke med å ta kontakt!   
 
 
 
 
DE VAKRE DETALJENE
Vi har per i dag ikke avtale med frisør eller blomsterleverandør, men anbefaler Solgul blomster og frisør Erna på Dalsøyra! Her er mye godt i lokale krefter. Naustdal Dampbakeri kan levere kaker til Lavik og dette har tidligere brudepar gode erfaringer med. Til venstre strålande fornøyd brud og søster, under det første bryllupet i 2013. De brukte både Solgul, Erna og Naustal Dampbakeri.

 

 

 

 

 
© Skjerjehamn AS
5977 Ånneland
+47 954 22 033 / 57 78 40 40
post@skjerjehamn.no
 
 
 
design www.vildebraanaas.com

Følg oss på Facebook! Her legger vi jevnlig ut bilder og oppdateringer på hva som skjer på Skjerjehamn. Det er svært viktig for oss å få tilbakemelding fra kundene, og på siden vår er vi mottakelig for både ris og ros! Vi har også en egen instagramprofil: @skjerjehamn. 

 

Facebook
 
Transport: Til Skjerjehamn fra Bergen på 1,5 time.
Transport
Webtech Softwares Designed & Developed by: www.webtechsoftwares.com