Skjerjehamn
 
overnatting      lokal mat      konferanse      aktivitetar      kunst & design      kalender      bryllup      lakseeventyr       historie      kontakt oss!
 
AKTIVITETAR

 
 

BESØK PÅ OPPDRETTSANLEGG
kr. 700,- per pers. Inkluderer transport i båt under tak og guide.


BESØK PÅ GULATINGET
 Ca. kr. 700,- per pers. Inkluderer transport i båt under tak og guide.

 

VINKURS
Vi ønsker velkommen til vinkurs for grupper på 8 eller mer. Få basic kunnskap om vin, delta i teoretisk smaking, og ikke minst smaking!  

HISTORISK KÅSERI
Om Skjerjehamn og Gulen fra kr. 1.700,-
Lokal historiker

 
FOREDRAG VED OLA BRAANAAS
Lakseoppdretter Ola Braanaas holder foredrag på bestilling, med forbehold om at han ikke er på jordomseiling for å selge fisk. .

Følg Ola på Twitter @OBraanaas.
 
BADESTAMP
kr. 2.500,- per stamp. Stampene tar ca. 8 timer å varme opp. Populært etter middag! Det er komfortabelt med 6 personer pr. stamp. Vi har to stamper til disposisjon.
 

RIB
Guidet tur langs kysten av Gulen i stor hastighet! Turen tar ca. 1 time og det er plass til 12 personer per båt. Fjordguiding kjører for oss! Vi har frå 2015 et samarbeid med fjordguiding, som kan tilby mange ulike aktiviteter. Havrafting, fisketurar, havørnsafari, paintball rafting, funballz, rib-safari til Utvær fyr er noen av aktivitetene som tilbys, se  www.fjordguiding.no

BESTILLING AV AKTIVITETER
Husk å bestille aktiviteter på forhånd!
 

Om dere er interessert i bedriftsbesøk på oppdrettsanlegg kan dette ordnes. Dette er svært populært blant våre bedriftskunder! I området er det også turløype for de som ønsker å holde seg på land. .

 

 

 

 

 

 

© Skjerjehamn AS
5977 Ånneland
+47 954 22 033 / 57 78 40 40
post@skjerjehamn.no
 
 
 
design www.vildebraanaas.com

Følg oss på Facebook! Her legger vi jevnlig ut bilder og oppdateringer på hva som skjer på Skjerjehamn. Det er svært viktig for oss å få tilbakemelding fra kundene, og på siden vår er vi mottakelig for både ris og ros! Vi har også en egen instagramprofil: @skjerjehamn. 

 

Facebook
 
Transport: Til Skjerjehamn fra Bergen på 1,5 time.
Transport
Webtech Softwares Designed & Developed by: www.webtechsoftwares.com